Valikko Sulje

Palvelut

UCS Spirit -seipäiden myynti ja vuokraus

Itä-Suomen seiväspankki aloitti vuoden 2013 alussa ensimmäisenä yrityksenä Suomessa seiväshyppyseipäiden vuokrauksen. Yhteistyökumppanina on maailman johtava seiväsvalmistaja UCS Spirit, jonka seipäillä on voitettu ylivoimaisesti eniten arvokilpailumitaleja viimeisen parinkymmenen vuoden aikana. UCS Spiritin seipäillä on tehty miesten ja naisten voimassaolevat maailmanennätykset sekä sisällä että ulkona. Suomalaisilla seiväshyppääjillä on nyt mahdollisuus ostaa tai vuokrata UCS Spiritin seipäitä kotimaasta suomalaiselta maahantuojalta.

Seiväspussit

Itä-Suomen seiväspankilta voit tilata seiväspussin, jossa voit säilyttää ja kuljettaa seipäitäsi. Tällä hetkellä tuotevalikoimastamme löytyy UCS Spiritin pituussäädettäviä seiväspusseja 460 cm ja lyhyemmille seipäille sekä seiväspusseja 460 cm ja siitä pidemmille seipäille.

Seiväsvuokraus

Seiväsvuokrauksessa Itä-Suomen Seiväspankin tavoitteena on helpottaa urheiluseurojen sekä nuorten urheilijoiden ja heidän vanhempien taloudellista taakkaa tarjoamalla nopeassa fyysisen kasvun ja kehityksen vaiheessa oleville hyppääjille seipäitä vuokralle. Vuokrasopimuksen tehtyään hyppääjä saa käyttöönsä yhden tai useamman seipään, joita hän voi vuokrasopimuskauden aikana vaihtaa kehityksen edetessä sopiviin seipäisiin. Tämä edesauttaa hyppytekniikan kehittymistä oikeaan suuntaan ja varmistaa suotuisan tuloskehityksen, eikä kalliita seipäitä jää varastoihin käyttämättömiksi seipäiden vaihtuessa jäykemmiksi.

Tutustu vuokraseiväslistaan tästä!

Valmennuskonsultointi ja opastus seiväsvalinnassa

Mikäli kaipaat valmennuksellista apua tai opastusta seiväsvalinnassa niin autamme sinua. Voimme myös järjestää hyppyharjoituksen, jossa videoimme hyppyjäsi ja analysoimme tekniikkasi ja autamme sinua ja valmentajaasi keskittymään harjoittelussa oleellisiin asioihin, jotta hyppytekniikkasi kehittyisi oikeaan suuntaan.

Kun opastamme sinua seiväsvalinnassa niin pääset tarvittaessa kokeilemaan useita eri seipäitä, joten löydämme varmasti sinulle soveltuvat seipäät. Lisäksi meiltä voit saada seiväshyppyharjoitteluun soveltuvia erikoisvälineitä kuten irtokuoppia, kumirimoja tms.

Liaanihypyn avulla seiväshypyn saloihin tutustuminen

Itä-Suomen Seiväspankki tarjoaa aloitteleville seiväshyppääjille miellyttävän tavan kokea seiväshypyn kokonaissuoritus liaanihypyn avulla. Liaanihyppyyn pääset tutustumaan tästä.

  • Haluatko ostaa UCS Spiritin seipäitä, seiväspusseja tai putkiloita?
  • Oletko kiinnostunut seiväshyppyseipäiden vuokrauksesta?
  • Tarvitsetko valmennuksellista apua tai opastusta seiväsvalinnassa?

Kerro tarpeesi yhteydenottolomakkeen kautta ja jätä yhteystietosi niin otamme sinuun yhteyttä. Voit myös soittaa suoraan numeroon 050-5482723 niin palvelemme sinua.

Itä-Suomen Seiväspankki | 050-5482723 | pasi.pitkanen[at]kaavi.fi | Heikkalanpolku 2, 73600 KAAVI